perjantai 25. helmikuuta 2011

Helppo tie

Liikkeet kulkevat helpoiten suoraa linjaa pitkin. Joskus on helpompaa tietä etsittävä myös tavoitteiden saavuttamiseksi. Parhaimmanki auton, parhaimmat renkaat kuluvat kivisellä ja vaikealla tiellä, kun tarpeeksi on matkaa kuljettu, siispä tasaisempi ja helpompi tie on matkan varrella välillä tarpeen. Tämä ei tarkoita sitä, että pitäisi heti hypätä helppoon, kun alkaa tuntua haastavalta, mutta joskus pitkän ja vaikean tien jälkeen se viimeinen seinä sinun ja sinun tavoitteidesi välillä ei ole rikottavissa nyrkillä, vaan täytyy palata hoitamaan se moukarilla.

maanantai 21. helmikuuta 2011

Bootcamp treenikaruselli

Eli minun vetämä bootcamp alkaa 10.3 klo 7.20 Shapex clubilla. Tämähän on sellainen mahdollisuus oppia valtavasti uutta, että ei kannata missata!! Jokainen treeni on haastava, monipuolinen ja tähtää kohti voimakkaampaa ja urheilullisempaa vartaloa! Treenikertoja on 10 (sisältää myös henkilökohtaista neuvontaa) ja hinta 129/hlö. Ilmottautumiset viimeistään 1.3 mennessä osoitteeseen pt12@run.fi tai antti.naskali@run.fi ja paikkoja on rajoitetusti!!  Lisää tietoa voit katsoa http://www.run.fi/ sivulta Bootcamps '11 kohdasta.

perjantai 18. helmikuuta 2011

Vaikea tie

Tämän päivän treeni haasteena kuljet vaikean tien. Mieti, kuinka monesti olet valinnut sen helpomman. Pyri tekemään treenistä mahdollisimman vaikea suorittaa läpi. Tee enemmän toistoja, juokse kauemmin, käytä isompia painoja, kuin oikeasti tahtoisit, mutta älä luovuta kesken! Kun treenin jälkeen ruokailet, niin anna kehollesi vain parasta polttoainetta.

Älä vain tee sitä, vaan tee sitä, minkä se vaatii!

maanantai 14. helmikuuta 2011

Kohtuudella kohtuullisissa määrin

Vaikka olen sanonut, että ylipainoisen ei kuulu syödä paljoa hiilihydraatteja huonon insuliinin hallinnan takia, niin kuitupitoisia kasviksia, marjoja ja hedelmiä toki tulisi syödä. Kuitu tasapainottaa verensokerin nousua ja toimii hyvänä termogeeninä (rasvan palamista edistävänä). Hyvä ateria sisältää kohtuudella proteiineja, rasvaa ja  hiilihydraatteja (kuituja). Kaikki nämä toimivat kohtuullisissa määrin kehossa parhaiten eli myös tukevat toisiaan, aiheuttaen erillaisia toivottuja reaktioita: proteiinisynteesi, insuliinin nousu ( tämäkin on kohtuullisessa määrin hyödyllistä mm. hormoonitoiminnan kannalta), rasva-aineenvaihdunta.
On mielenkiintoista, että vanhan kansan sanonnat kuten "kohtuus kaikessa" pitävät usein paikkansa.

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Edistyminen

On hämmentävää, miten moni ihminen tyytyy jäämään paikoilleen, kun kyse on liikunta/ terveystavoitteista. Mieti hetki tätä asiaa ja kysy itseltäsi "olenko minä edennyt viime kuukausina?". Jos et ole edennyt, niin poljet paikoillasi ja syynä on lähinnä tiedon ja taidon puute. Tähän puutokseen tarvitaan apua osaavalta valmentajalta. Run Oy  tarjoaa monia kokeneita ja TULOKSEKKAITA valmentajia, niille jotka haluavat päästä eteenpäin!

Minulla on taito saada ihmisistä terveellisempiä, vahvempia, nopeampia, urheilullisempia NOPEASTI. Jos en kertoisi tästä taidosta ja tiedosta kenellekkään, niin olisin itsekäs.

pt12@run.fi toimi ja edisty!

"Tee tänään mitä muut eivät tee, niin huomenna teet mitä muut eivät pysty tekemään!"

torstai 3. helmikuuta 2011

Valmistaudu taisteluun!

Tämän viikon haaste treenissä valmistaudut tuleviin taisteluihisi, niin henkisiin, kuin fyysisiin. Tarvitset sekä voimia, että kestävyyttä, koska taistelu vaatii molempia. Vaikka olisit iso ja vahva, mutta sinulla ei olisi kestävyyttä, niin todennäköisesti jaksaisit kovaa taistelua vain kymmeniä sekuntteja, joka ei riitä. Vaikka olisit kestävyyskone, mutta sinulla ei olisi voimia yhteen kovaan iskuun, niin se ei riittäisi.

treeni kohti taistelua:

Tee liikkeet peräkkäin ja mahdollisimman nopeasti (nosta painoa joka kierros):

etukyykky x 6
vauhtipunnerrus tangolla x6
leuanveto x10
juokse (esim. juoksumatolla 400m), tai yleisliike x10

etukyykky x5
vauhtipunnerrus x5
leuanveto x10
juokse/yleisliike

etukyykky x4
vauhtipunnerrus x4
leuanveto x10
juokse/yleisliike

etukyykky x 3
vauhtipunnerrus x3
leuanveto x10
juokse/yleisliike

etukyykky x2
vauhtipunnerrus x2
leuanveto x10
juokse/yleisliike

etukyykky x1
vauhtipunnerrus x1
leuanveto x10
juokse/yleisliike

Tämän treenin jälkeen olet valmiimpi kohti tulevia taisteluita...

"The harder the conflict, the more glorious the triumph"