sunnuntai 28. elokuuta 2011

Koskikeskuksen intersportissa 1.9

Olen 1.9 koskikeskuksen intersportissa klo. 9-20 pitämässä kuntokartoituksia. Intersportin personal training paketin kautta ( hinta 199 euroa ) pääsee myös aloittamaan KUNNON treenailut minun valmennuksessa.

perjantai 19. elokuuta 2011

Viikonlopun haaste!

Tänään käytä hyväksesi pihojen (koulut, liikuntapuistot) liikuntapaikkoja ja tee punnerrus ja vetoliikkeitä vuorotellen 15 minuutin ajan. Käytä mielikuvitusta. Voit vaikka punnertaa jotain telinettä vasten ja tehdä avustettua leuanvetoa (jalat maassa auttamassa). Edistyneemmät tekevät oikeita punnerruksia, dippejä, leuanvetoja. Tämän jälkeen jaloille tee seuraava yhdistelmä: 10 askelkyykkyä molemmilla jaloilla, 20 kyykkyä, 20 kyykkyhyppyä. Tee nämä 3 liikettä yhteensä 3-5 kierrosta ja mahdollisimman nopeasti.

maanantai 15. elokuuta 2011

Tänään citydealissä!

Liikuntapalvelu Run Oy:n HELPPO PAINONPUDOTUS hintaan 18 euroa! (kesto 102 päivää). Valmentajina Markku Hilden ja minä.

torstai 11. elokuuta 2011

Päivän vinkki

Voi sisältää butyric happoa, joka on hyvin terveellinen etenkin vatsan terveyden kannalta. Itse tykkään käyttää voita esimerkiksi munakkaiden valmistuksessa.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Enemmän kuitua!

Kuidun puutos ruokavaliossa on yksi isoimmista puutoksista, etenkin kun puhutaan trendikkäistä vähähiilihydraattisista ruokavalioista. Jos ei pysty syömään tarpeeksi kuitupitoisia kasviksia, niin voi lisätä ruokavalioon esimerkiksi psylliumkuitua ( saa mm. punnitse ja säästä liikkeistä ) tai tehdä erillaisia kasvisjuomia. Tässä minun kuitupitoinen kasvisjuomani:

Tehosekoittimeen:  parsakaalia, tomaattia, chia-siemeniä ( muutkin siemenet käy), porkkana, luomu mehua n. 2-3 dl. Mehua voi laittaa myös esimerkiksi vain desin ja lisäksi vettä.