sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Valmentaja Tommi

Oma lajitaustani:

- Jalkapallo: A ja B nuorten ykkönen, myöhemmin Joensuun Jipon reservissä 3. divaria ( Jippo oli tuolloin miesten 1 divisioonan kärkijoukkueita ).
- Voimanosto ja painonnosto: Joensuun puntti - pojista kevyesti puuhastellen liikkeelle 2000-luvun alkuja. Jalkapallo tuolloin päälaji.
- Crossfit: Vuonna 2010 ensimmäisessä CF salissa Tampereella Pinninkadulla tuli pyörähdettyä muutama kerta. Treenasin CF kilpailua varten, joka jäi selän kipuilun vuoksi välistä ja myöhemmin totesin, että kiva harrastus aina välistä tehtynä.
- Kung Fu: Wing Chun tyylilaji.
- Kestävyysurheilu: Kerran vuodessa juoksen vähän pidemmän matkan 5 kilometrin ylämäkijuoksun Sappee Uphill Runin, jossa ennätys on 26.05. Kestävyyttä en juurikaan jalkapalloaikojen jälkeen treenaa erikseen. Hyötyliikuntana sitä tietenkin tulee.
- Hyötyliikunta. Päivittäin työmatkat yms. kävellen tai pyörällä. Tämä on liian aliarvostettua.
- Voimamiesurheilu: Ensikosketus lajiin tuli "vahingossa" 18-vuotiaana, kun isä teki 50 kilon akselitangon ( paksu, pyörimätön tanko ) kotiharjoitteluun. Aluksi kirosin, kun tankoa oli niin vaikea nostaa, mutta myöhemmin huomasin, että tällä paksulla tangolla harjoittelu rakensikin lihasta normaalia nopeammin yläkroppaan. Myöhemmin tein hieman kevyitä variaatioita voimamieslajeista painonnostoharjoittelun ohella ( tavoitteenani oli painonnoston sm-raja ), mutta painonnosto jäi selkävaivoihin ja voimamiesurheilu tuli tilalle. 2016 syksyllä pääsin kilpailemaan voimamiesten mm-kisoihin alle 80 kg sarjaan ( 4. sija ). Kilpailu sopi myös hyvin läpi elämän ilman dopingia urheilijalle, koska siinä oli olympiatason WADA:n doping kontrolli.

Valmennustausta:

- Jalkapallossa junioreita 16 -vuotiaana apuvalmentajana ja liikuntakerhoa, josta kaikki lähti liikkeelle.
- 2010 Personal trainerin ja koulutetun hierojan paperit taskussa aloitin kokonaisvaltaisen valmennuksen, johon kuului myös kehonhuolto hieronnan muodossa.
- Työhyvinvointi: 2011 aloitin valmentamaan yrityksiä puolen vuoden ja vuoden valmennuksilla. 2016 Tullinkulman työterveyslääkärit alkoivat suosittelemaan minua asiakkailleen osana hienoa ideaa, liikuntaklinikkaa, jonka he kehittivät.
- Bootcamp / muut ryhmät: Kehitin aamun bootcamp-ryhmiä, ideana piristää ennen työpäivää, joita olen vetänyt yrityksille ja yksityisille 2011 alkaen suurella suosiolla.
- Kehonmuokkaus: satoja painonpudottajia, lihasten kasvattajia ja yksi body-puolen kisaajakin.
- Aloittelijat: Suurin asiakaskuntani henkilökohtaisessa valmennuksessa. Prosessi aloittelijasta edistyneempään on aina yhtä antoisa.
- Nuoret ja eläkeläiset: Yhtä eläkeläisryhmää tuli valmennettua 4 vuoden ajan.
- Urheilijat: Monia eri urheilulajeja, kuten jalkapallo, Ilveksen juniorikiekkoilijoiden kesätreenejä, voimanosto, painonnosto, kestävyysurheilu, vesiurheilu...


Olen myös itse ollut tämän maan huippuvalmentajien valmennuksessa jalkapallossa, voimanostossa, painonnostossa ja voimamiesurheilussa ( jokaisessa eri valmentaja ) ja päässyt seuraamaan aitiopaikalta Suomen ja maailman vahvimpien ja kovakuntoisimpien tekemisiä.Tällä hetkellä valmennan Tampereella Elixia Onkiniemessä, johon tykästyin hyvien tilojen vuoksi.

Hinnasto on lähes sama, kuin se on ollut 2010 vuodesta alkaen:

Kuukausimaksu henkilökohtaiselle valmennukselle on n. 200 euroa riippuen valmennuksen pituudesta ja henkilökohtainen valmennusryhmä 3-6 henkilöä n. 100 euroa kk.

Yhteydenotot: tommi.hakkarainen@elixia.fi tai 040 756 2775Koutsi Tommi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti