keskiviikko 31. elokuuta 2016

Matkalla mm-kisoihin!

Sain kutsun, josta ei voinut kieltäytyä ja nyt olen matkalla kohti voimamiesten mm-kisoja, jotka järjestetään 10.9 Elenia areenalla Hämeenlinnassa. Sarjani on 80 kg eli painoa saa olla tuon verran tai alle.

Pikkuhiljaa alkaa palautumaan vanhat voimat välilevyn pullistuman jälkeen perusvoimaliikkeissä ja voimamiesliikkeethän ovat tuntuneet melko hyviltä, jopa välilevynpullistuman pahassa vaiheessa. Olenkin tehnyt johtopäätöksen, että voimamiesurheilu on hyvin toteutettuna turvallista ja jopa tiettyjä vaivoja parantava laji!! Tämä johtunee siitä, kuinka kokonaisvaltainen ja monipuolinen laji on ja kuinka etenkin keskivartalo saa voimia ja ranka tukea ( myös mm. Mcgillin tutkimukset: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19528856 ).

Alunperin piti kilpailla vasta 1.10 Nokian Edenissä maksimivoimapäivillä, jossa on alettu kirjailemaan Suomenennätyksiä voimamiesliikkeissä. Olisin ainakin koittanut farmarikävelyn ( https://www.youtube.com/watch?v=8_AI36-rOso ) SE:tä. Treenien perusteella olisin voinut kävellä vaaditun 5 m matkan vähintään 3 x omalla painolla eli 240 kg, mutta jopa hiukan isommalla. Toki joku muu olisi voinut tehdä kovempaa suoritusta, mutta se on asia erikseen.

Loppuun vielä hiukan kisafiiliksiä: En oikeastaan malta edes odottaa, että pääsen sitä perkeleen rekkaa taas kiskomaan.

Kiitos kaikille tuesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti