torstai 18. tammikuuta 2018

Yhdellä kädellä 190 kiloa maastaveto

Arton 1 - kädellä maastavedon yli sata kiloa oman kehonpainon tarina:
Moni olisi luovuttanut täysin, jos ei olisi päässyt painoluokkaansa punnituksessa. Tässä tapauksessa sarja olisi ollut alle 80 kiloa voimamiehet. Arto ei päässyt painoon, kun oli tullut varasijalta kilpailuihin, eikä ihan ollut lyhyellä varoituksella saanut painoaan tiputettua painoluokan lukemiin. Punnituksen jälkeen oli kysytty pettyneeltä mieheltä, että "tule seuraavan päivän alle 93 kiloisten otevoimailijoiden kisoihin?" Tuohon oli paikka ansaittu myös aiemmissa kilpailuissa.
Kilpailtuani itse voimamiesten sarjassa huomasin Arton valmistautuvan otekisoihin. Kysyin, että "veditkö tosiaan 170 kiloa yhdellä kädellä maasta aiemmin?" Oli kuulemma vetänyt ja tuohan on kelle vaan kova tulos, etenkin noin kevyelle urheilijalle.
Hiukan taisi olla hampaankolossa Artolla jotain, kun pian alkaneen otevoimakisan yhdessä lajissa, 1-käden maastavedossa nousi ennätys 190 kiloa. Ihan hyvin WADA:n doping testatulta puhtaalta urheilijalta. 

Lähetys tuli Cmorelta myöhemmin koosteena ja kyllä ihmetytti, kun tuo ei mahtunut mukaan. Onneksi instagramissa näkyy kyseinen suoritus: https://www.instagram.com/p/BZtVcvUgsc1/?taken-by=arde.st85 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti