torstai 20. lokakuuta 2011

Todellisuus

Meillä on helppo elää. Kaikki ketkä näkevät tämän viestin ovat onnekkaita. Kaikki ketkä näkevät tämän viestin ovat etuoikeutettuja. Ennenkaikkea kaikilla ketkä näkevät tämän viestin on hyvä MAHDOLLISUUS saavuttaa haluamansa.
Jokainen päivä on mahdollisuus, jokaisen päivän jälkeen voit kysyä itseltäsi ”käytinkö minä tänäpäivänä minun mahdollisuuteni?”.

Mitä sinä teit tänäpäivänä? Annoitko kehollesi parasta polttoainetta? Mitä liikuntaa harrastit ruokasi eteen?

Meillä on mahdollisuus valita ruokamme, joten miksi valitsemme vähemmän ravinteikkaampaa ruokaa? Mukavuuden takia. meillä on mahdollisuus valita liikuntamuoto, joten miksi valitsemme helpomman ja vähemmän kehittävämmän? Mukavuuden ja laiskuuden takia.

Jossain toisella puolen maailmaa ja lähempänäkin ihmiset joutuvat taistelemaan jokapäivä. Pelkän veden takia joudutaan kävelemään jo kymmeniä ja kymmeniä kilometrejä raskaat vesisaavit päänpäällä. Heidän mahdollisuudet ovat pienet. Heidän täytyy liikkua paljon saadakseen ruokaa ja juomaa.

Tee tänään mitä et eilen tehnyt ja huomenna teet mihin et aiemmin ole pystynyt. Silloin olet käyttänyt mahdollisuutesi.

Jokainen päivä ei voi olla maailmanennätys, eikä tarvitse olla. Mahdollisuuden voi käyttää monella eri tapaa kuten liikkumalla kovaa 3-4 päivänä viikossa, syömällä todella ravinteikasta ruokaa 5-6 päivänä viikossa ja lukemalla itseä kehittävää kirjallisuutta  1-2 päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti