perjantai 14. lokakuuta 2011

Hyvä kuntosali

Millainen on hyvä kuntosali? Hyvällä ja huonolla salilla on eroa, kuin yöllä ja päivällä, kun haetaan tuloksia! Olen kierrellyt monia kuntosaleja tampereella ja tässä hyvän kuntosalin ominaisuudet:

1. Hyvä ilmapiiri: Hyvälle salille tulee helposti ja mielellään, eikä tule ahdistunutta oloa. Henkilökunta kuuntelee toiveitasi ja pyrkii toteuttamaan ne mahdollisuuksien mukaan.

2. Valoisa: Tällä meinaan luonnonvaloisuutta. Olen huomannut, että jos sali on hämärä, niin energiatasot tippuvat ja kun haetaan tuloksia ja treenillä haetaan lisää energisyyttä, niin tämä on tärkeä seikka!

3. Välineet tehokkaaseen treeniin: Dippitelineet, leuanvetotangot, kyykkypaikat, kunnon tangot ja käsipainot. Kahvakuulat, vastuskuminauhat ja muut vastaavat ovat myös plussaa.

4. Ei sitoutumispakkoa: Liikkumisen kuuluu olla vapaata ja vapauttavaa. Kuntosalien kilpailu on kovaa. Vain harvassa salissa pääsee nykyään treenaamaan vapaasti kerta tai kuukausi kerrallaan.

En yleensä tee kuntosali suosituksia, mutta tampereella kuntoklubi albatrossi täyttää hyvin nämä kriteerit. Suosittelen kokeilemaan eri saleja jopa kuukauden verran ja vasta sitten päättämään itselle sopivan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti