tiistai 24. marraskuuta 2015

Vähemmän valitusta, kateutta ja luovutusta!

Turhasta valittajia on liikaa. Aiheesta kuuluu valittaa, mutta joillakin tuntuu olevan jatkuvasti valitusvaihe päällä. Näitä ihmisiä on syytä karsastaa, koska he vievät voimia pois kaikilta ympärillä! Valittajat jostain kumman syystä saavat yleensä myös vähemmän tulosta treeneissään. Heillä on aina joku syy miksei homma kulje. Valittajat syyttävät myös toisia ihmisiä miksei heillä kulje.

Oletko sinä valittaja?

Kateellisen juhlahetki on se, kun kateuden kohteella menee huonommin. Kyseessä voi olla urheilija, jolla on loukkaantuminen tai muu menestynyt henkilö, joka on kärsinyt hetkellisen tappion. Tällöin kateelliset ihmiset saavat tähtihetkensä. Kannattaa miettiä omaa elämäänsä, jos suurin nautinto hetkeen on toisen kärsimys.

Oletko sinä kateellinen?

Moni luovuttaa menestymisen kynnyksellä. Tulosta tulee monesti elämän jokaisella sarakkeella, kunhan vain tarpeeksi kauan yrittää ja pyrkii tekemään oikeita asioita. Etenkin liikunnan maailmassa on monesti saanut nähdä, kuinka joku on lopettanut hyvän asian vain siksi, että hetkellisesti menee huonommin. Ei menestyminen urheilussa ole pelkkää nousujohteisuutta, vaan vaikeimpia aikoja tulee kyllä kaikille.

Oletko sinä luovuttaja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti