perjantai 28. elokuuta 2015

5 vuotta liikunta-alan ammattilaisena!

Viimekuussa tuli 5 vuotta täyteen liikunta-alalla ja ajattelin laittaa nyt hyvin tiivistetysti vuosia nippuun, että mitä sitä on tullut saatua aikaan:

2010:

Aloitin työt Ravinto - ja liikuntapalvelu Run Oy:ssä personal trainerinä.

2011:

Aloin ohessa tekemään pidempiä yritysvalmennuksia, kuten Coxa tekonivelsairaalassa 6 kk ja Mylab 12 kk  ( http://www.mylab.fi/fi/uutiset/kuntokartoitus+kertoo,+miten+kannattaa+harjoitella/ )

Toimin lehdille asiantuntijana kotikuntoilussa: http://www.ilkka.fi/arki-ja-el%C3%A4m%C3%A4/yhteiskunta-ja-ilmi%C3%B6t/kotikuntoilu-ei-vaadi-kalliita-laitteita-1.469367

Kävin liikuttamassa ihmisiä erilaisissa tapahtumissa: https://www.youtube.com/watch?v=1eOaFrpQcL4

Vedin ensimmäisen verkkovalmennuksen, jossa oli satoja asiakkaita.

2012:

Vedin toisen verkkovalmennuksen, jossa oli myös satoja asiakkaita.


Tein hetken aikaa montaa eri työtä 3:ssa eri yrityksessä saavuttaakseni haluamani. Olin hieroja ja personal trainer Run Oy:ssä, Citysalilla personal trainer ja vastasin myös muista saliin liittyvistä asioista, kuten myynnistä ja markkinoinnista ja Niemellä olin muuttajana. Välistä tein noita kaikkia hommia saman päivän aikana! Aamulla kello 7 muuttolaatikoita kantamaan, klo 14 salille hommiin, klo 17 lappu salille " palaan klo 18 ", kun kävin välissä hieromassa ja kello 22 päättyi päivä. Tällöin treenasin itse välistä yöllä ja siksi " aika ei riitä " selitykset tähän osoitteeseen eivät yleensä toimi.

Sain erityylisiä liikuntaprojekteja vedettäväkseni, joissa oli yhdistetty luentoa ja valmennusta eri menetelmin ja uusine lajikokeiluneen. Esimerkkinä Pihlajanlinna, Tampereen Messut ja Finland events.

2013:

Sain myönnytykset osakkaaksi kahdelta yritykseltä: Run Oy ja Citysali / Shapex Oy.

2014:

Arvion mukaan olen ainakin tässä kohtaa valmentanut yli tuhatta ihmistä, jos lasketaan mukaan verkkovalmennukset, pienryhmät, henkilökohtaiset valmennukset ja yritysvalmennukset.

2015:

Valmennukset jatkuvat eri muodoissaan ja asiakkaita on laidasta laitaan. Valopilkkuna tuloksista voisin mainita Kirsi Pitkäsen Suomen ennätyksen painonnoston mastersien ( + 55 vuotiaat ) sarjassa. Kirsillä ei ollut aiempaa urheilutaustaa ennen kuin hän tuli valmennukseeni 2012, joten se  kuvastaa hyvin, että kaikki on mahdollista kunhan vain uskoo ja yrittää!



KIITOS kaikille näistä 5 vuodesta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti