keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Keskivartalo ja puristusvoima

Jos keskivartalo ja puristusvoima ovat vahvoja, niin silloin on myös muu kroppa! Jos nämä ovat heikkoja, niin voima "vuotaa" pois ja suorituskyky kärsii siitä.

Kuinka näitä treenataan? 100 rutistusta bosu pallon päällä jokapäivä ja ranteiden koukistusliikkeitä tangolla kunnes tulee mieletön polte? Ei. Ota farmarikävely mukaan ohjelmaan ja tee sitä säännöllisesti 1 x viikossa, viikosta toiseen, maltillisesti painoa lisäten ja vahvistat paitsi puristusvoimaa ja keskivartaloa mielettömän hyvin, kuin myös muuta vartaloa! Liike on todella luonnollinen. Kävelet painot sivuilla eteenpäin.. kuinka luonnollinen liike voikaan olla? Kaiken lisäksi tätä voimamiesurheilussa esiintyvää liikettä voi käyttää lähes missä vain kuntosalilla tai vaikkapa ulkona, koska sen voi tehdä myös kahvakuulilla tai käsipainoilla, jos ei ole varsinaisia farmarikävely salkkuja käytössä.


Kun teet farmarikävelyä, niin kiinnitä huomioita asentoihin tai pikemminkin siihen, että lähteekö siellä asennot romahtamaan ja näin saat tärkeää infoa missä niitä heikkouksia piilee.Kävelemään siitä! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti