maanantai 5. joulukuuta 2011

Tulokset

Jos treenatessa  ei tule tulosta tai ei saavuta tavoitettaan, niin polkee paikoillaan. Monet käyttävät yhä samoja painoja, tekniikoita ja työkaluja kuin vuosia sitten ja näyttävät yhä samoilta. Tavoitteiden saavuttamiseen tarvitaan AGRESSIIVISTA asennetta sitä tavoitetta kohtaan! Tottakai, kun agressiiviseen asenteeseen lisätään osaava valmennus, niin tulokset saavutetaan nopeasti.
Minun valmennettavani urheilijoista - tavallisiin tallaajiin lisäävät yleensä kymmeniä kiloja painoja isoissa voimaliikkeissä samalla, kun tiputtavat omaa painoaan ja parantavat kehonkoostumustaan. Lisäksi JOKAINEN oppii jotain uutta ja hyödyllistä. Nämä tulokset saavutetaan hyvin nopeasti, vaikka kokemusta treenistä olisi aiemmin reilusti. Toki tärkeä asia on se, että valmennettavan täytyy haluta niitä tuloksia enemmän, kuin minun! Ja minä haluan niitä paljon..

Joulukuun tarjouksena annan kiinnostuneille ILMAISEN testitreenin kanssani, niin pääsee näkemään mistä on kyse. Lisää voi kysyä sähköpostilla pt12@run.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti