keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Runbook

Ravinto ja liikuntapalvelu Run Oy:n uusin verkkovalmennus Runbook on nyt virallisesti startannut! Kyseisessä valmennuksessa on huomioitu kaikki: Liikunta ja ravintopäiväkirjat, seurantakaaviot, artikkelit alan ammattilaisilta, vierailevat liikunta-alan asiantuntijat, jotka ovat itse kilpailleet tai kilpailevat yhä suomen ja maailman huipulla jne. Lisäksi, koska moni istuu muutenki tarpeeksi koneen ääressä tekemässä turhaa, niin tämä EI TODELLAKAAN ole pelkkää verkkovalmennusta! Runbookissa on " run athlete " treeniryhmä, jossa käydään tekemässä tehokkaita yhteistreenejä ja pidetään hauskaa!

Tässä run athlete tiivistettynä:

Mitä on Run athlete?


Run athlete on äärimmäisen monipuolista treeniä, joka tähtää kohti voimakasta ja urheilullista vartaloa. Jokapäivä tulee uusi päivän treeni ja viikoittain tulee yhteistreeni, joka tulee olemaan kirjaimellisesti supertreeniä, nimittäin se tulee perustumaan tieteeseen, jonka lähteenä on muunmuassa Dr. Mel siffin ”supertraining” teos ja kokemukseen huippu-urheilusta.


Kun poistat itseltäsi hetkeksi näön voiman sulkemalla silmäsi, niin voit visualisoida liikkeitä vartalollasi ja lihaksillasi paremmin. Kun tiellesi, suoritukseesi tulee esteitä, niin vartalon täytyy mukautua uudella tavalla, voimakkaammin. Tämä on nimeltään ”epätäydellistä” treeniä ja se on treeniä, josta moni ei ole kuullutkaan, kokeilusta puhumattakaan. Tämä tulee olemaan kuitenkin vain pieni osa Run athlete treenejä, joten varaudu siihen, että tulet kokemaan niin monipuolisia ja tehokkaita treenejä, joita et ole osannut kuvitellakkaan!


Moni huonompikuntoinen tai iäkkäämpi voi miettiä, että onko tämä treeni sitten liian kovaa minulle? Ei ollenkaan, koska näitä treenejä voi soveltaa myös siten, että aloittelevatkin saavat näistä paljon irti ja kun yhteistreeneihin tulee tarpeeksi paljon urheilijoita, niin muodostetaan ryhmiä tasojen mukaan ja eri päiville, niin että mahdollisimman monella on mahdollisuus päästä mukaan. Lopulta voi kokeilla edistymistään ja siirtyä kovimpaan ”extreme run” ryhmään, jonka yhteistreeni on jokainen kerta hyvin haastava. Pieni esimerkki extreme runista: Juoksu treenipaikkaan 1. → supertreeniä → juoksu treenipaikkaan 2. → supertreeniä ja paluu takaisin.


Voit joko tehdä sekä päivittäisiä treenejä ja käydä yhteistreeneissä tai sitten käydä vain yhteistreeneissä, jotka tarjoavat niin paljon kokemuksia ja hyvää oloa, että niitä ei kannata missata. Päivittäiset treenit ovat yksinkertaisia, mutta haastavia ja kovenevat sitä mukaa, mitä Run athleten urheilijoiden kunto kohenee.


Valmennuksen voi ostaa osoitteesta -> http://www.run.fi/liikunta/index.php?option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=198

By the way.. sisään pääsee 20 eurolla joten ÄLÄ MISSAA TÄTÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti