torstai 5. tammikuuta 2012

Allit

Roikkuvat ojentajalihakset eli "allit" on monen naisen ongelma. Paljon on tähän syynä testosteronin puute, joka näkyy tietyillä alueilla, kuten juuri ojentajalihaksen tienoilla. Tämän vuoksi täytyy treenatessa hoitaa testosteroni - kortisoli akseli kuntoon ja tietenkin ravintopuolella tehdä tarvittavat muutokset, sekä hoitaa mahdolliset puutostilat. Moni nainen välttää isoja painoja ja matalia toistoja treeneissä ja isot painot ovat juuri se asia millä ne allitkin saa pois! Myös lenkkipolulla tehdään virheitä, kuten käytetään tasavauhtisia ja pitkäkestoisia lenkkejä, jotka nostavat stressihormonitasoja, mutta eivät vaikuta juurikaan testosteroniin, joka luo kropalle epäsuotuisan ympäristön.

Annan nyt 2 takuuvarmaa lääkettä alleille ( tehoaa muuhunkin ) jotka toimivat:

1. Kova vastus treenatessa ja korkea volyymi: Salille mennään jännittämään lihasta vastuksen alle, joten liian kevyet painot on ajanhukkaa, koska ne eivät luo lihakselle tarpeeksi jännitystä / vastusta. Kova työmäärä ( volyymi ) per liike ja treeni antavat kropalle voimakkaamman kokonaisjännityksen, proteiinisynteesin ja kehityksen.

2. Juoksuvedot: kovat juoksuvedot eli sprintit luovat kehon rakentaville hormoneille optimaalisemman ympäristön. Kortisoli nousee hiukan, mutta testosteroni nousee reilusti ja tämä blokkaa suurina määrinä kropassa esiintyvän kortisolin vaikutuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti