perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuosi vaihtuu

Taas on se hetki, kun ihmiset asettavat tavoitteet vuodelle 2017.  Miten kävi sinun tavoitteidesi kanssa 2016 vuonna? Minä voin itse sanoa, että ylitin roimasti tavoitteeni ja voin sanoa, että se on voimaannutava tunne joka taitaa säilyä TYYTYVÄISYYTENÄ koko lopun iän. Tuo on aika paljon sanottu. Haluan itse jakaa sitä tunnetta auttamalla muiden tavoitteissa, koska mitä suurempi määrä ihmisiä on tyytyväisiä itseensä, sitä onnellisempaa on kaikilla täällä asua. Turha myöskään sivuuttaa asiaa sanomalla, että tavoitteet ovat muualla, kuin terveydessä ja hyvinvoinnissa.

Kuvittele, että tänävuonna et lopettaisikaan kesken, vaan antaisit mennä eteenpäin, vaikka ottaisit iskua matkan varrella. Iskua tulee 100 % varmasti, riippuen tavoitteen kovuudesta, mutta et luovuta, vaan jatkat eteenpäin. Luovuttajista tulee yleensä niitä elämän valittajia. Haluatko päätyä sellaiseksi?

Kuinka sinä tulet saavuttamaan tavoitteesi:

- Realistiset tavoitteet. Pyri pieniin etappeihin, saavuta ne ja saavutat kokonaisuutena suurta.
- Yksinkertaisuus, toteutettavissa olevat asiat.
- Säännöllisyys. Toistat, toistat ja toistat.
- Yksilöllisyys huomioiden.
- Älä ole nynny, joka luovuttaa ensimmäisestä osumasta.
- Osaava valmentaja/ PT käyttöön. Kysy tai etsi PT:n historiaa. Pelkkä PT nimike ei kerro mitään, mutta historia kertoo totuuden.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti